Yritykset alueella

Laivanrakennus

Korkealaatuisten laivanrakennusprojektien johtaminen sekä raumalaisen laivanrakennusosaamisen uudistaminen meriteollisuuden tulevaisuuden kehittäjäksi.

Meriteollisuus

Potkurilaitteita valmistava Rauman tuotantoyksikkö sijaitsee teollisuuspuiston rajanaapurina. Rolls-Royce kehittääkin teollisuuspuiston toimintaa yhtenä Seaside Industry Park:n perustajayrityksenä.

Steerprop Oy on raumalainen vuonna 2000 perustettu laivojen ohjattavia potkurilaitteita valmistava yritys. Yritys panostaa erityisesti jäävahvisteisten laitteiden toimittamiseen arktisen meren vaativiin olosuhteisiin. 

Toimialanamme on satamalaitteiden valmistaminen, asennus ja huolto. Tilauksesta toimitamme myös muita teräs- ja alumiinirakenteita kuten laivojen lasikatoksia. 

Logistiikkapalvelut

Logistikas Oy on kotimainen yksityisomisteinen logistiikkapalveluyritys. Olemme tuottaneet ratkaisuja logistiikan hallintaan kahden vuosikymmenen ajan. Palvelukonseptimme koostuu paikallisvarastoinnin, lähilogistiikan ja sisälogistiikan palvelutuotteista. Tarjoamme kilpailukykyisiä ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä logistiikkaratkaisuja, joiden tarkoituksena on tuottaa kilpailuetua.

Teräsrakenteet

Ablemans Oy on 1987 perustettu yritys. Sertifioituun toimintajärjestelmäämme sisältyvät laatu – ympäristö – työturvallisuus – hitsaus. Toimimme kahdella painopistealueella, laivanrakennuksessa ja metallirakenteiden valmistuksessa, yhteistyössä toimittajaverkostomme kanssa. Verkosto mahdollistaa monitaitoisen ja riittävän kapasiteetin.

Pintakäsittely

Seaside Industry Parkin toimipisteessä toimintamme keskittyy erittäin suurten kappaleiden pintakäsittelyyn hallituissa olosuhteissa.

Suunnittelu

Kokonaisvaltaista projektinhallintaa - Korkean tason osaamista laivateollisuuteen, offshoreen ja teollisuuteen.

Deseco Oy on vuonna 2012 perustettu turkulainen teollisuuden suunnittelu- ja konsulttitoimisto.

Takaamme vahvan kokemuksemme sekä jatkuvan oppimisen kautta asiakkaillemme aikataulussa pysyvät ja laadukkaat palvelut.

Muut palvelut

Laatukonsultointi Markku Ollila on liikkeenjohdon konsultointiyritys, joka suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää organisaatioiden ja yritysten johtamisjärjestelmiä (ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001).

Enersense on suomalainen resurssihallinta- ja ohjelmistopalveluyritys, joka on erikoistunut teollisuuden isoihin rakennusprojekteihin.

LST Group on suomalainen sähköalan konserni. Olemme vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. Liikevaihtomme on 16 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 150.

Telesilta on Harju Elekter Groupiin kuuluva, vuonna 1978 perustettu sähköurakointiyritys. Erikoisosaamistamme ovat laivateollisuuden sähköistystyöt suunnittelusta asennukseen, käyttöönottoon ja huoltoon. Lisäksi tarjoamme teollisuuskiinteistöjen ja muiden vaativien rakennusten urakointi-, korjaus- ja kunnossapitopalvelut.

Onninen on yli 100-vuotias suomalainen tekniseen tukkukauppaan erikoistunut yritys, joka toimii kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Onnisella on toimipaikkoja Suomessa yli 50, joissa palvelee yli 1100 ammattilaista. Onninen on osa Kesko-konsernia.

Coastal Training Center Oy on liiketaloudellisin periaattein toimiva yksityinen yritys, jonka missiona on edistää suomalaista laivanrakennusosaamista sekä tukea eurooppalaista laivanrakennusteollisuuden tekniseen ja tuotantotaloudelliseen osaamiseen perustuvaa kilpailukykyä maailmanmarkkinoilla.Prismarit Oy tarjoaa asiantuntevat mittauspalvelut - maanmittaus, teollisuuden ja rakentamisen mittaukset sekä erikoiskalustoa vaativat mittaukset.

Putkiasennus Elgström Oy on putkiasennuksiin ja metallirakenteisiin keskittynyt yritys. Yrityksen palveluihin kuuluvat lisäksi hitsaus- ja kokoonpanotyöt. Tavanomaisten materiaalien ohella myös alumiinin, ruostumattoman teräksen ja valuraudan hitsaus onnistuu tarvittaessa.

Ruokapalvelut

Lounaspark Seaside tarjoaa maittavaa kotiruokaa Industry Parkin alueella. 

Turvallisuus- ja palovartiointi

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Kunnossapito

Kiwa Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys.

Quant Sataservice palvelee telakan alueen vaativissa kunnossapito- ja projektitöissä. 

Jätehuolto ja siivous

RTK-Palvelu on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä. Meillä on vankka yli 10 vuoden kokemus telakkateollisuuden huolto- ja ylläpitopalveluista. Seaside Industry Park teollisuuspuistossa tarjoamme monipuoliset ja kattavat teollisuuden siivous-, kiinteistöhuolto- ja tekniset palvelut sekä ympäristöpalvelut.