I SEA BUSINESS - tapahtuma Seasidessa 2.10.2014

I SEA BUSINESS 2014 -tapahtuma vauhdittaa teollisuuspuistoon kytkeytyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja tuo esille seudun menestyvää teollisuutta.

Suomen vaikutusvaltaisin päättäjänainen, hallitusammattilainen Anne Brunila antaa tapahtumassa terävän katsauksen Suomen teollisuuden tulevaisuuteen. Luvassa on myös raumalaisia menestystarinoita.

Tapahtuman isäntinä toimivat Logistikas Oy, Rolls-Royce Oy Ab, Steerprop Oy, Seaside Industry Park Rauma ja Rauman kaupunki. Tapahtuma on suunnattu teollisuuspuistoon sijoittumisesta kiinnostuneille yrityksille, isäntäyritysten kanssa liiketoimintaa jo harjoittaville tai siitä kiinnostuneille yrityksille sekä T&K-toimijoille.

Tapahtuman toteuttaa Rauman Nuorkauppakamari ry yhdessä Seaside Industry Park Rauman, isäntäyritysten ja Rauman kaupungin kanssa. Nuorkauppakamari on nuorten johtajien koulutusjärjestö, joka tunnetaan valtakunnallisesti merkittävien yhteiskuntaa ja liike-elämää edistävien hankkeiden käynnistäjänä ja toteuttajana. Raumalla Nuorkauppakamari järjestää vuosittain Urastartti-rekrytointitapahtuman. Rauman Nuorkauppakamarissa toimii lähes neljäkymmentä aktiivista jäsentä eri toimialoilta.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta: http://www.iseabusiness.fi/